Home - Netwerk/Internet

Een datanetwerk is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Over dit netwerk lopen immers vele informatiestromen. Niet alleen het bedrijfsnetwerk, maar ook uw telefooncentrale en toestellen maken gebruik van dit netwerk.

Real Telecom kan gebaseerd op uw wensen, en in nauw overleg, een ontwerp maken voor uw computernetwerk of datanetwerk. Met of zonder centrale server, draadloos, bekabeld of een combinatie van beide.

Wij verzorgen het gehele pakket van uw datanetwerk, van aanleg, onderhoud tot en met de uitbreiding. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige componenten. Door een flexibel netwerk is het mogelijk door de koppeling van data en telefoonverkeer over hetzelfde netwerk te laten lopen.

De patchkast is het brein van uw netwerk, hierin komen alle kabels samen. En wordt het data en telefoonverkeer in goede banen geleid.

Real Telecom verzorgt al jaren draadloos internet bij diverse bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Hotspots. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt bij jachthavens en openbare terreinen. De beveiliging hiervan is van groot belang en is aan te passen aan de wensen van de klant.

Real Telecom kan u een internet aansluiting aanbieden vanaf 8 Mbit t/m 24 Mbit..